Introductiedagen nieuwe medewerkers in de ngo-sector: nieuwe formule

Contactpersoon: Arnout Justaert

Nieuwe medewerkers kunnen bij ons terecht om op 2 dagen de volledige basis know-how van de ngo-sector te leren kennen.

Vanaf nu zien die introductiedagen er iets anders uit. We hielden rekening met de evaluaties van de voorbije jaren en maakten een nog beter programma.

De belangrijkste wijziging is dat de introductie gespreid wordt over twee dagen. Op maandag 5 en dinsdag 6 november vinden de introductiedagen van ngo-federatie plaats. Het nieuwe kleedje moet toelaten om meer interactie met de deelnemers te creëren en voldoende ademruimte te hebben om grote hoeveelheid aan informatie te presenteren en te verwerken.

De eerste dag presenteren we het bredere en meer strategische plaatje van ontwikkelingssamenwerking en de rol en plaats van de niet-gouvernementele samenwerking. Dit presenteren we samen met het secretariaat van 11.11.11. De tweede dag gaan we specifiek in op thema’s waar ngo-federatie haar leden in ondersteunt, zoals regelgeving en financiën, kwaliteit, integriteit en transparantie.

Beide dagen zijn warm aan te bevelen aan jullie nieuwe collega’s, maar deelname aan beide dagen is niet verplicht. Dat bepaal je best op basis van de functie.

> Raadpleeg hier het volledige programma en het inschrijvingsformulier (na login)

111111   cncd acodev  FIABEL logo NL  concord