EFQM als kwaliteitsmodel van de ngo-sector

c2e logo 3Sinds 2011 is het EFQM-model het overkoepelende kwaliteitsmodel van de ngo-sector in België. Het kwaliteitsmodel EFQM is een verzameling van goede praktijken die helpen om het bos door te bomen te blijven zien wanneer een organisatie werkt aan kwaliteitsverbetering.

De inhoud van het model gaat over het managen van een organisatie en hoe je voortdurend kan streven naar verbetering.

Reeds in 2012 behaalde ngo-federatie een C2E-erkenning, een eerste stap binnen het EFQM-model.

In 2018 werkt ngo-federatie aan een hernieuwing van de C2E-erkenning. Na een grondige zelfevaluatie begin 2018 worden nu 3 verbeterprojecten geïmplementeerd die de werking van de federatie sterk zullen verbeteren.

111111   cncd acodev  FIABEL logo NL  concord